theorie lessen

Mama moet twee jaar wachten om haar rijexamen opnieuw af te leggen vanwege achterstand in Covid

WOULD-BE chauffeur Georgia Daniels moet minstens twee jaar wachten om haar test af te leggen vanwege een pandemische achterstand.

 

De jonge moeder zou het oorspronkelijk in januari doen, maar lockdown betekende dat het werd verplaatst naar 25 mei. Toen ze faalde, controleerde ze de gov.uk-website om te zien wanneer het volgende beschikbare slot zou zijn om te ontdekken dat er geen was.

 

“Ik wist dat er een achterstand zou komen, maar niet zo erg”, zei ze. “Het kost mensen zoveel meer en met de stress en druk lijkt het niet eerlijk. Ik ben helemaal doorgegaan tot 2023 en zelfs dan zijn er geen tests. ”

 

 

Het geheim van de taalexpert: hoe u in slechts 15 minuten per dag begint met het leren van een taal

 

De website toont momenteel alleen datums tot dat moment, omdat een voorlopige rijbewijs voor theorie-examens maar twee jaar duurt.

 

Georgia, 23, uit Walcot, is wanhopig om te rijden omdat ze een tweejarige dochter heeft en de reiskosten en -tijd wil verminderen.

 

“Er zijn beperkingen aan het niet kunnen rijden en ik ben op zoek naar werk, dus autorijden zou het gemakkelijker maken. Het openbaar vervoer duurt langer, dus het vermindert de arbeidsuren, maar er zijn wel kosten voor kinderopvang.

 

“Ik hoef minder te werken, maar betaal meer.”

 

Ze zei: “De examinatoren mogen een paar extra tests doen, maar dat is alles wat er wordt gedaan. Het is allemaal goed en wel om examinatoren er nog een paar te laten doen, maar het zal het niet duidelijk maken. Motor theorie examen oefenen kan online.

 

“Niemand wil zo lang wachten, want de klok tikt op de theorie.

 

“Hoe langer onze test duurt, hoe langer we moeten blijven rijden om te slagen.

 

“Je moet de instructeur betalen voor het gebruik van zijn auto voor de test plus een les ervoor. Sommige rijscholen zeggen dat je twee uur les moet volgen, dus het is duur.”

 

Ze betaalt momenteel ongeveer £ 30 per uur voor een les, terwijl het theorie-examen £ 23 is en het praktische £ 62.

 

Ze kocht een app die haar waarschuwt voor annuleringen, maar de eerste was in oktober. In juli waren er een paar, maar die waren opgepikt.

 

“In lockdown zitten en geen lessen kunnen volgen, zou elke extra tijd aan het theorie-examen met twee of drie jaar een beetje helpen totdat de zaken weer normaal worden.”

 

Als je tijd op je computer moet doden, dan is dit stadsbouwspel een must-have. Geen installatie.

 

Voorkom grammaticale fouten met deze handige browserextensie

GRAMMARLY

|

“Ik wil niet weten hoeveel ik eraan heb uitgegeven, het is veel meer stress, druk en tijd om het te krijgen.”

 

De DVSA heeft chauffeurs gerustgesteld dat het datums vrijgeeft wanneer ze beschikbaar komen en 24 weken in de toekomst. Oefenen gevaarherkenning online is gemakkelijk.

 

Het voegt voortdurend tests toe aan het boekingssysteem en kandidaten moeten dit controleren naarmate er meer worden toegevoegd.

 

Loveday Ryder, CEO van DVSA, zei: “We doen er alles aan om zoveel mogelijk tests uit te voeren, zodat we de services weer normaal kunnen maken. Ik weet dat studenten hun test graag willen afleggen, maar het is belangrijk dat kandidaten goed zijn voorbereid en zich niet haasten om de test af te leggen. ”

 

“Nu meer dan de helft van de kandidaten faalt en de vraag momenteel extreem hoog is, moeten studenten hun test alleen afleggen als ze er zeker van zijn dat ze kunnen slagen.”

 

 

 

 

Comments Off on Mama moet twee jaar wachten om haar rijexamen opnieuw af te leggen vanwege achterstand in Covid