Blog

Wat is winkels winkelen?

Retailwinkelen is het proces van het verkopen van een product of service aan een individuele consument. Dit kan plaatsvinden via directe verkoop, directe e-mail of in de winkel.

Hoewel er veel kanalen zijn die consumenten kunnen gebruiken om producten te kopen, is internet nog steeds de meest betrouwbare manier om aan al hun behoeften te voldoen. In feite is de online detailhandel in het afgelopen decennium 5 keer gestegen.

De komst van e -commerce en mobiele apparaten heeft geleid tot grote veranderingen in de detailhandel. Shoppers gebruiken bijvoorbeeld in toenemende mate een virtuele afspraak om de items die ze nodig hebben te vinden en te kopen. Evenzo gebruiken retailers livestreaming om klanten te betrekken vergelijk deze kaarsenringen.

Als gevolg hiervan is de markt voor e -commerce uitgebreid tot bijna 15% van de retailmarkt. Tegen 2021 zal naar verwachting e -commerce -verkoop $ 429,2 miljard bereiken, volgens Statista.

Hoewel de verkoop van e-commerce toeneemt, ondergaan fysieke winkels ook grote transformaties. Sommigen gaan naar digitale eerste modellen, terwijl anderen hun deuren helemaal sluiten.

De komst van e -commerce heeft veel retailers gedwongen hun marketingstrategieën te heroverwegen. Een van de eersten die Pivot was, was Amazon, nu het grootste e -commercebedrijf ter wereld, met een netto -inkomen van meer dan $ 10 miljard in 2018.

Een andere grote retailer is Walmart, die in 2018 meer dan $ 500 miljard had. Dit is ver verwijderd van de $ 300 miljoen die het in 1999 heeft gemaakt.

Tegenwoordig domineert Walmart de Retail Market Big Box. Ondertussen proberen andere big-box retailers een betere ervaring in de winkel te bieden.